Ψητοπωλείο | Σουβλακάρας

ΣΟΥΒΛΑΚΑΡΑΣ

Αν ψάχνεις το απόλυτο σημείο για αυθεντικό ελληνικό σουβλάκι, τότε έλα στον Σουβλακάρα! Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα υλικά για να σου προσφέρουμε καλοψημένα σουβλάκια, ζουμερά τυλιχτά και γευστικές μερίδες που θα σε ενθουσιάσουν. Το μενού μας περιλαμβάνει κλασικές γεύσεις όπως χοιρινό, κοτόπουλο αλλά και vegan επιλογές. Συνόδεψε την παραγγελία σου με τραγανές τηγανητές πατάτες, φρέσκες σαλάτες, αφράτες πίτες και παραδοσιακές σάλτσες.

Στον Σουβλακάρα θα βρεις επίσης νόστιμες προσφορές που ταιριάζουν στο καθημερινό σου budget, ώστε να μπορείς να τρως ποιοτικό φαγητό κάθε μέρα. Έλα να γευτείς τη διαφορά που προσφέρει η ποιότητα και η παράδοση.

Ψητοπωλείο | Σουβλακάρας

ΣΟΥΒΛΑΚΑΡΑΣ

Αν ψάχνεις το απόλυτο σημείο για αυθεντικό ελληνικό σουβλάκι, τότε έλα στον Σουβλακάρα! Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα υλικά για να σου προσφέρουμε καλοψημένα σουβλάκια, ζουμερά τυλιχτά και γευστικές μερίδες που θα σε ενθουσιάσουν. Το μενού μας περιλαμβάνει κλασικές γεύσεις όπως χοιρινό, κοτόπουλο και γύρο αλλά και vegan επιλογές. Συνόδεψε την παραγγελία σου με τραγανές τηγανητές πατάτες, φρέσκες σαλάτες, αφράτες πίτες και παραδοσιακές σάλτσες.

Είτε θέλεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυναμικά είτε να απολαύσεις ένα γευστικό διάλειμμα από τη δουλειά, το Corleone έχει ό,τι χρειάζεσαι. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό κάθε μέρα!

ΤΟ DELICIOUS FOOD HALL

στο email σου!